foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 13. aprīlī, 12:00

Vistas sautējums ar āboliem

Āboli un gaļa – šī kombinācija Āzijas tautu virtuvēs ir ievērojami biežāk sastopama nekā āboli desertā. Vistas gaļas saderības ziņā āboli ir ļoti piemērots produkts. Šāda stila ēdieniem piemīt burvīga saldskāba garša, tie neatstāj smaguma sajūtu un ir salīdzinoši ātri pagatavojami.

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriez mazos gabaliņos. Vistas filejas noskalo, nosusini un sagriez plānās strēmelītēs. Banānus un ābolus nomizo, banānus sagriez ripiņās, ābolus – nelielos gabaliņos.

2

Pannā sakarsē eļļu vai sviestu, ieber sīpolus un ķiplokus un pāris minūtes pasautē. Pievieno vistas fileju strēmelītes un apcep no visām pusēm. Pielej aprikožu un citronu sulu, pievieno sāli, piparus, karija pulveri un krējumu un uz mazas uguns sautē 20 minūtes.

3

Pievieno ābolus un banānus un sautē vēl 15 minūtes.