foto: Shutterstock.com
Uzkarsē pannā olīveļļu un apcep tajā malto gaļu. To visu laiku ar dakšiņu irdini, lai neveidotos kunkuļi. Kad gaļa apbrūnējusi, iemaisi miltus. Pielej buljonu un samaisi. Pannā pievieno garšaugus, piparus, sīki sakapātu ķiploka daiviņu, tomātu pastu, kanēli. Visu samaisi, pannu pārsedz ar vāku un uz lēnas uguns sautē 40 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.
Uzkarsē cepeškrāsni uz 200 grādiem. Pievieno gaļai konservēto kukurūzu un liec to dziļā traukā, kuru var likt cepeškrāsnī. Pāri saudzīgi liec kartupeļu biezeni tā, lai tas nosegtu malto gaļu. Uz biezeņa uzsēdini mazas sviesta piciņas. Apcep cepeškrāsnī 10 minūtes, līdz virspusīte metas zeltaina.