Gaļas ēdieni
2021. gada 29. jūlijā, 10:00

Grilēti cūkgaļas filejas medaljoni

Maigā fileja ir ļoti piemērota grilēšanai, un tai var piemeklēt dažnedažādas marinādes un garšvielas. Taču, ja ārā auksts, vari to pagatavot uz pannas!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Sagriez filejas apmēram 1,5-2 cm biezās šķēlēs. Sajauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas. Liec filejas šķēles stikla bļodā, pārlej ar marinādi, pārsedz ar pārtikas plēvi un liec uz nakti ledusskapī.

2

Uzkarsē grilu. Nedaudz nosusini gaļas gabalus un liec uz restītēm tā, lai tie nesaskartos. Grilē mērenā karstumā no katras puses 7-10 minūtes. Pasniedz ar maizi, salātiem vai mērci.