Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Grilēti cūkgaļas filejas medaljoni

Sastāvdaļas
  • 2 cūkgaļas filejas
  • Marinādei
  • sula no 1 apelsīna
  • 1 ēdk. šķidra medus
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 ēdk. sojas mērces
  • 1 tējk. eļļas
Maigā fileja ir ļoti piemērota grilēšanai, un tai var piemeklēt dažnedažādas marinādes un garšvielas. Taču, ja ārā auksts, vari to pagatavot uz pannas!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sagriez filejas apmēram 1,5-2 cm biezās šķēlēs. Sajauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas. Liec filejas šķēles stikla bļodā, pārlej ar marinādi, pārsedz ar pārtikas plēvi un liec uz nakti ledusskapī.
2
Uzkarsē grilu. Nedaudz nosusini gaļas gabalus un liec uz restītēm tā, lai tie nesaskartos. Grilē mērenā karstumā no katras puses 7-10 minūtes. Pasniedz ar maizi, salātiem vai mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni