Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pikantie vistu spārniņi

Sastāvdaļas
  • 12–16 vistas spārniņu
  • 3 ēdk. sviesta
  • 2 ēdk. tomātu pastas
  • 1 tējk. svaiga rīvēta ingvera
  • daži šļaksti Tobasco mērces
Ar šo recepti dalījās pavārs Mārtiņš Sirmais, kurš to paglabājis savā "zelta recepšu" arhīvā.

Pagatavošana

1
Biezā pannā izkausē sviestu, pievieno tomātu pastu, Tobasco mērci, ingveru un rūpīgi samaisi. Ņem otu un ar šo maisījumu rūpīgi apsmērē katru vistas spārniņu. Jo rūpīgāk apziedīsi, jo gardāk būs.
2
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem un cep tos 15 minūtes. Gatavs!

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni