Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Teļa gaļas sautējums

Sastāvdaļas
  • 500 g teļa gaļas
  • 200 g seleriju kātu
  • 2 burkāni
  • 2 tomāti
  • 2 timiāna zariņi
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 80 g sviesta
  • 1 ēdk. miltu
  • 250 ml gaļas buljona
  • 150 ml sausā baltvīna
  • 2 laurlapas
  • sāls, pipari
Viena no visvienkāršākajām un klasiskām teļa gaļas sautējuma receptēm. Piedevās pasniedz kartupeļus ar dillēm vai rīsus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Selerijas sagriez prāvos gabalos, nomizotus burkānus – garenos salmiņos. Tomātus pārgriez uz pusēm. Ķiplokus nomizo. Gaļu sagriez prāvos gabalos.
2
Katlā sakarsē pusi sviesta un apcep gaļu, pēc tam izņem no katla.
3
Turpat sakarsē arī atlikušo sviestu un apcep dārzeņus, ķiplokus un timiānu.
4
Pievieno gaļu, pārkaisi miltus, tūlīt pielej vīnu un buljonu, pieliec lauru lapas. Pieber sāli un piparus un sautē, līdz gaļa mīksta.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni