Gaļas ēdieni
2023. gada 28. jūnijā, 12:00

Teļa gaļas sautējums

Viena no visvienkāršākajām un klasiskām teļa gaļas sautējuma receptēm. Piedevās pasniedz kartupeļus ar dillēm vai rīsus.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Selerijas sagriez prāvos gabalos, nomizotus burkānus – garenos salmiņos. Tomātus pārgriez uz pusēm. Ķiplokus nomizo. Gaļu sagriez prāvos gabalos.

2

Katlā sakarsē pusi sviesta un apcep gaļu, pēc tam izņem no katla.

3

Turpat sakarsē arī atlikušo sviestu un apcep dārzeņus, ķiplokus un timiānu.

4

Pievieno gaļu, pārkaisi miltus, tūlīt pielej vīnu un buljonu, pieliec lauru lapas. Pieber sāli un piparus un sautē, līdz gaļa mīksta.