Gaļas ēdieni
2015. gada 12. novembrī, 06:00

Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Vēl ar austrumu virtuvi esiet uz "Jūs"? Izmēģiniet šo recepti un viennozīmīgi gatavosiet šīs nūdeles arī turpmāk.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2

Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkrsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.

3

Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām.