Gaļas ēdieni
2015. gada 24. septembrī, 06:00

Pastrama

Pastrama - mājas apstākļos pagatavojama delikatese no liellopa gaļas. Izmēģiniet šo lielisko recepti! Lai labi garšo!

Pagatavošana

4 porcijas
1

Katlā ielej ūdeni, pievieno visas marinādes sastāvdaļas, uzvāra un atdzesē. Ar šo marinādi pārlej gaļu un novieto ledusskapī marinēties uz 48 stundām.

2

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 60 grādiem. Gaļu izņem no marinādes, pārliek cepamā formā un cep 6 stundas. Ja ir daudzfunkcionālais (multivārāmais ) katls, tad režīmā "slow food" var cept gaļu 5-6 stundas.

3

Gaļu izņem no cepeškrāsns, panē garšvielās un vēl 15 min. cep cepeškrāsnī.

4

Gaļu atdzesē, sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs un pasniedz kā uzkodu vai pilda sviestmaizes un burgerus.