Gaļas ēdieni
2015. gada 25. jūlijā, 11:51

Karaliskie kāpostu tīteņi

Kāpēc karaliskie? Nu viss ir ļoti vienkārši, karalistes iedzīvotāji kāpostu tīteņos pilda gaļu un rīsus, bet pats karalis ar savu saimi tajos vēlas redzēt augstvērtīgāku pildījumu. Izmēģiniet recepti, jums patiks!

Pagatavošana

75 min3 porcijas
1

Kāpostu lapas novārīt sālsūdenī, apm. 15 min. ūdeni noliet, lapas atsdzesēt.

2

Kakla karbonādi sasmalcināt, pievienot garšvielas un kārtīgi samaisīt.

3

Kāpostu lapas izklāt uz darba virsmas, izgriezt cieto kātu un ietīt tajā malto gaļu (apm. 1 ēd.k.). Kāpostu tīteņus pārlikt katlā. Tomātus sajaukt ar svaigi maltiem pipariem, sāli un pārliet tītēņiem. Uz nelielas uguns sautēt 40 min.

4

Klāt tīteņiem var pasniegt krējumu vai vārītus jaunos kartupeļus .