OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2014. gada 27. oktobrī, 20:20

Liellopu gaļa meksikāņu gaumē

Daudzi kļūdaini uzskata, ka visi meksikāņu ēdienu ir asi un ar pārmērīgi lielu garšaugu daudzumu. Garšaugu aromāti tikai izceļ viena vai otra produkta specifiku. Galvenais likums meksikāņu kulinārijas tradīcijās ir atrast katrā produktā tā „garšas rozīnīti” un sasniegt harmoniju dažādu garšu nianšu apvienojumā. To arī novēlam! Uzmanību! Gatavojot recepti ierēķiniet laiku kurā gaļa marinēsies.

Pagatavošana

45 min3 porcijas
1

Visas garšvielas saberzt pulverī un ierīvēt ar šo maisījumu gaļu no visām pusēm. Gaļu apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī marinēties uz 4 st.

2

Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļas gabalu 10 min. no katras puses. Ja gaļas gabals ir plāns, tad ietīt follijā un ļaut minūtes 15 "nogatavināties". Ja gaļas gabals ir pabiezs, tad uz 20-25 minūtēm novietot uzkarsētā līdz 180 grādiem cepeškrāsnī.