OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2014. gada 4. septembrī, 18:23

Vistas gaļas sautējums ar kartupeļiem vīnā

0

Bībelē vīns ir pieminēts 450 reizes! Un iespējams, tas tādēļ, ka vīns patiešām ir universāls dzēriens. Pagatavojiet šo recepti un pārliecinieties. Vīns ēdienam piešķir īpašu noti.

Pagatavošana

45 min
1

Kartupeļus notīrīt, sagriezt mazākos gabalos. Vistas gaļu sagriezt palielos gabalos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas gaļu. Pievienot ķiplokus un cept vēl apm. 1 min. Pievienot vīnu, vistas buljonu, kartupeļus un timiānu, apsegt katlu ar vāku un sautēt līdz kartupeļi ir gatavi, apm. 30 min. Pašās beigās pievienot citrona sulu.

2

Sautējumu pasniedz pārkaisot ar rīvētu Parmezānu.