OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2014. gada 4. septembrī, 18:23

Vistas gaļas sautējums ar kartupeļiem vīnā

Bībelē vīns ir pieminēts 450 reizes! Un iespējams, tas tādēļ, ka vīns patiešām ir universāls dzēriens. Pagatavojiet šo recepti un pārliecinieties. Vīns ēdienam piešķir īpašu noti.

Pagatavošana

45 min
1

Kartupeļus notīrīt, sagriezt mazākos gabalos. Vistas gaļu sagriezt palielos gabalos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas gaļu. Pievienot ķiplokus un cept vēl apm. 1 min. Pievienot vīnu, vistas buljonu, kartupeļus un timiānu, apsegt katlu ar vāku un sautēt līdz kartupeļi ir gatavi, apm. 30 min. Pašās beigās pievienot citrona sulu.

2

Sautējumu pasniedz pārkaisot ar rīvētu Parmezānu.