
Vistas fileju sagriezt kubiņos. Zemesriekstu sviestu, sinepes, cukuru, rīvētu laima miziņu, čili piparus un ūdeni sablendēt. Pēc garšas pievienot sāli. Apm. 1/4 atlikt, bet pārējā mērcē iemarinēt vistas fileju. Trauku apsegt ar pārtikas plēvi vai vāku un atstāt fileju marinēties apm. 2-3 st.
Paprikas iztīrīt no sēklām un sagriezt palielos gabalos. Papriku un zirņu pākstis novārīt 3-4 min. sālsūdenī. Ūdeni uzreiz noliet, dārzeņus apliet ar aukstu ūdeni, lai tie nezaudē krāsu.
Dārzeņus, bazilika lapiņas un vistas gaļu pamīšus uzdurt uz koka iesmiņiem. Cept grilpannā vai uz grila 6-8 min, no katras puses.
Gatavus kebabus pārlej ar mērci un pasniedz.