
Gaļu sagriez kubiņos, speķi sagriez 3 cm platās, naža asmens muguras biezuma šķēles. Nomizotus sīpolus pārdali uz pusēm tā, lai saknes daļa tiktu pārgriezta, un ar rokām nodali šķēlēs. No dārzeņiem bez paprikas vēl vari izmantot kabačus, tomātus vai šampinjonus, kurus sagriez šķēlēs. Pamīšus ar atstarpēm uz iesmiem uzspraud gaļu, speķi, papriku, sīpolus. Sākumā uz gala jābūt gaļas gabaliņam. Gatavos iesmus apkaisi ar sāli, pipariem un, uz grila vai pannas taukos grozot apmēram 10 min., apcep brūnus.
Pasniedzot pielej Vorčesteras mērci. Mērcei uzvāri ķiršu sulu, uztumē ar aukstu, ūdenī iemaisītu cieti, pievieno citronu sulu un mazliet cukura, uzvāri, ieliec ķiršus bez kauliņiem. Garšai jābūt viegli skābenai. Uz iesmiem cepto gaļu pasniedz ar mērci.