
Gaļu sagriež kubiņos, speķi sagriež 3 cm platās, naža asmens muguras biezuma šķēles. Nomizotus sīpolus pārdala uz pusēm tā, lai saknes daļa tiktu pārgriezta un ar rokām nodala šķēlēs. No dārzeņiem bez paprikas vēl var izmantot kabačus, tomātus vai šampinjonus, kurus sagriež šķēlēs. Pamīšus ar atstarpēm uz iesmiem uzsprauž gaļu, speķi, papriku, sīpolus. Sākumā uz gala jābūt gaļas gabaliņam. Gatavos iesmus apkaisa ar sāli, pipariem un uz grila vai pannas taukos grozot apmēram 10 min. apcep brūnus.
Pasniedzot pielej Vorčesteras mērci. Mērcei uzvāra ķiršu sulu, uztumē ar aukstu ūdenī iemaisītu cieti, pievieno citronu sulu un mazliet cukura, uzvāra, ieliek ķiršus bez kauliņiem. Garšai jābūt viegli skābenai. Uz iesmiem cepto gaļu pasniedz ar mērci.