Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas fileja, pildīta ar sieru un pesto

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 2 ēd.k. diļļu-pētersīļu pesto
  • 50g Mocarella siers
  • Drupačām:
  • 30g sviests
  • rīvmaize
  • dilles, pētersīļi
  • sāls
Šis ēdiens lieliski garšos gan karsts kā pamatēdiens, gan priecēs jebkuru gardēdi kā aukstā uzkoda. Vienkārši pagatavojams, bet garšas īpašības ļauj šim ēdienam ieņemt vietu pat izsmalcināta restorāna ēdienkartē.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Vistas fileju sagriezt plakaniski un atvērt kā grāmatu. Apsegt ar pārtikas plēvi un izklapēt. Abas filejas iesmērēt ar pesto un ar rokām sadalīto mocarellas sieru izkārtot uz filejas. Satīt ruletē. Ja nepieciešams, sastiprināt ar kulināro diegu.
2
Karstumizturīgu formu iesmērēt ar eļļu un pārlikt vistas filejas. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 25-30 min.

Drupačām sviestu sajaukt ar rīvmaizi, pievienot smalki sakapātus zaļummus, sāli pēc garšas un starp plaukstam saberzt, līdz veidojas drupačas.
3
10 min. pirms cepšanas beigām filejas pārkaisīt ar drupačām.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni