Vistas fileja jogurta marinādē
Sastāvdaļas
- 3 vistas filejas
- 150g turku/grieķu jogurts
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- 2 ēd.k. balzamiko etiķis
- 1 ēd.k. kukurūzas ciete
- sāls, pipari
Kāds izlasīs un paies šai receptei garām. Kāds pateiks: "Līdzīgi esmu gatavojis un tas ir vienkārši!" Taču tas, kurš izmēģinās un pagatavos, izbaudīs lielisku ēdienu.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Sīpolu un ķiplokus sablendē vai samaļ gaļas maļamā mašīnā. Pievieno etiķi, olu, kukurūzas cieti, jogurtu, svaigi maltus piparus un kārtīgi visu samaisa. Šajā marinādē iemarinē vistu uz 2-3 stundām.
2
Iemarinētu vistu cep uz cepešpannas vai cepeškrāsnī, ik pa brīdim apgrozot.