
Apelsīnus un citronu nomazgāt un apžāvēt. No apelsīniem un citrona norīvēt mizu (tikai augšējo kārtu) un izspiest sulu - 400ml apeslīnu un 1 ēd.k. citrona sulu.
Pagatavot mīklu. Palielā bļodā uzputot olas. Pievienot pienu, izsijātus miltus, nedaudz rīvētas miziņas, cukuru un šķipsniņu sāls. Mīklu samaisīt, apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī uz 1 stundu.
Pagatavot apelsīnu sviestu. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt apelsīnu un citrona sulu, cukuru un sarīvētas miziņas. Karsēt līdz cukurs ir pilnībā izšķīdis. Pievienot sviestu, samazināt uguni un karsēt, līdz veidojas biezs sīrups, apm. 6-8 min.
Pannā izkausētā sviestā izcept krepes.
Pirms pasniegšanas krepes uzlikt uz pannas, pārliet ar apelsīnu liķieri (1 ēd.k. uz 1 pankūku) un aizdedzināt. Pasniedz uzreiz ar apelsīnu sviestu.