Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Baked apple with oatmeal and nut. Selective focus

Āboli, cepti ar auzu pārslam un kaltētām dzērvenēm

Sastāvdaļas
  • 4 āboli
  • 150g auzu pārslas
  • 2 ēd.k. sviesta
  • 1/2 gl. kaltētu dzērveņu
  • 4 ēd.k. Amaretto liķiera
  • cukurs
  • mandeļu lapiņas
  • pūdercukurs dekoram
Jebkurš mājās gatavots deserts garšo īpaši labi. Ne velti, ja nobaudām kādā ēstuvē ko gardu, bieži vien sakām - "Kā mājās gatavots"... Šis deserts garšo īpaši mājīgi! Esam pārliecināti, ka nogaršojot to, gatavosiet vēl un vēl.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ābolus nomazgā un izgriež vidus. Auzu pārslas sajauc ar cukuru, sviestu, liķieri un dzērvenēm. Piepilda ābolus.
2
Karstumizturīgu trauku ietaukot, sakārtot ābolus, pārkaisīt ar mandeļu lapiņām un cept sakarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 15-20 min., līdz āboli kļūst mīksti. Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Deserti