Baked apple with oatmeal and nut. Selective focus
Baked apple with oatmeal and nut. Selective focus
Deserti
2023. gada 8. novembrī, 18:46

Āboli, cepti ar auzu pārslam un kaltētām dzērvenēm

Jebkurš mājās gatavots deserts garšo īpaši labi. Ne velti, ja nobaudām kādā ēstuvē ko gardu, bieži vien sakām - "Kā mājās gatavots"... Šis deserts garšo īpaši mājīgi! Esam pārliecināti, ka nogaršojot to, gatavosiet vēl un vēl.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Ābolus nomazgā un izgriež vidus. Auzu pārslas sajauc ar cukuru, sviestu, liķieri un dzērvenēm. Piepilda ābolus.

2

Karstumizturīgu trauku ietaukot, sakārtot ābolus, pārkaisīt ar mandeļu lapiņām un cept sakarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 15-20 min., līdz āboli kļūst mīksti. Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.