Pashu var izrotāt gan ar sasmalcinātiem riekstiem, gan izkausētu šokolādi un sukādēm
foto: Shutterstock
Pashu var izrotāt gan ar sasmalcinātiem riekstiem, gan izkausētu šokolādi un sukādēm
Deserti
2023. gada 8. aprīlī, 10:00

Pasha ar kondensēto pienu

Gatavo pashu var izrotāt gan ar sasmalcinātiem riekstiem, gan izkausētu šokolādi un sukādēm.

Pagatavošana

35 min
1

100 ml saldā krējuma uzsildi, iekaisi želatīnu un atstāj uz 20 minūtēm, lai uzbriest.

2

Biezpienu divreiz izberz caur sietu. Pēc tam, nepārtraukti kuļot, pa porcijām pievieno kondensēto pienu.

3

Atlikušo saldo krējumu ielej mazā katliņā, pievieno cukuru un sakarsē, bet neuzvāri. Iemaisi krējumā uzbriedināto želatīnu un maisot karsē, līdz želatīns izkūst.

4

Uzmanīgi pielej biezpienam un rūpīgi samaisi. Iepildi pashas vai citā piemērotā veidnē un vismaz uz 3 stundām ievieto ledusskapī.