foto: Shutterstock
Deserti
2024. gada 5. augustā, 10:00

Brūkleņu kārtojums ar musli pārslām

Ja tev ir negrauzdētas pārslas, samaisi tās ar pūdercukuru, uzber uz plāts, kas izoderēta ar cepamo papīru, un krāsnī nedaudz apbrūnini. 100 gramiem pārslu pietiks ar ēdamkaroti pūdercukura.

Pagatavošana

20 min3 porcijas
1

Saputo krējumu ar cukuru. Četros deserta traukos vai glāzēs liec iespējami plānās kārtiņās musli, brūklenes un saputoto krējumu, līdz visas sastāvdaļas iztērētas.

2

Ja garšo kraukšķīgas pārslas, šo desertu gatavo īsi pirms pasniegšanas; ja tīk labi savilkušās garšas, vari to pagatavot dienu iepriekš un uzglabāt ledusskapī.