Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cidoniju krēms

Sastāvdaļas
  • 50 g cidoniju sīrupa
  • 100 g saldā krējuma
  • 50 g cukura
  • 50 g medus
  • 1 ēdamkaroti ar kaudzi Pfiladelphia siera
  • 20 g želatīna (vari izmantot arī želejas cukuru, tikai tad ņem mazāk parasto cukuru!)
Saldo krēmu no mūsu rudens veltēm- cidonijām, māca pavārs Jānis Rozenbergs.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Remdenā ūdenī uzbriedina un izkausē želatīnu. Katliņā maisot karsē (taču neļauj uzvārīties!) saldo krējumu, cukuru, medu, cidoniju sīrupu un visbeidzot Philadelphia sieru.
2
Turpinot ar vienu roku maisīt, pievieno želatīnu un lej formā, kādu esi izvēlējusies. Ļauj, lai sastingst. Pasniedz ar citiem mājās gatavotiem našķiem, rotā ar rudens ogām – saldētiem smiltsērkšķiem un dzērvenēm.

Pievienot komentāru

Deserti