Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Šokolādes saldējums ar ingvera un banānu biezeni

Sastāvdaļas
  • 500 ml šokolādes saldējuma
  • 4 nogatavojušies banāni
  • 200 ml banānu liķiera
  • 50 g rozīņu
  • svaigi sarīvēta ingvera sakne (apmēram 2 cm)
Ingvera un banānu biezenim jeb mērcei ir vairāki varianti: viens saldāks – tikai ar ingvera piedevu, otrs – pikantāks, tad pievieno arī pēc iespējas asākus piparus.

Pagatavošana

1
Katliņā sakarsē liķieri, pievieno gabaliņos sagrieztus banānus, 5 minūtes pavāri un sablendē. Pievieno ingveru un rozīnes.
2
Liec saldējumu trauciņos un pievieno biezeni. Ja labāk garšo šķidrāka mērce, ņem mazāk banānu un vairāk liķiera.

Pievienot komentāru

Deserti