foto: Shutterstock
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem. Izoderē ar cepampapīru dziļāku cepamplāti (20 x 30 cm), viegli iesmērē ar sviestu.
Rūpīgi sajauc cepumu drupačas ar sviestu. Liec to cepamplātē, izlīdzini un pieblīvē. Liec uz 15 minūtēm ledusskapī.
Bļodā sajauc jogurtu, olas, svaigo sieru, miltus un citrona miziņu. Ja vēlies, vari piejaukt daļu ogu, taču jāņem vērā, ka sulīgākas ogas siera kūkas masu padarīs šķidrāku un nāksies ilgāk cept. Labāk dari tā: siera masu uzklāj uz cepumu un sviesta pamatnes. Liec cepties 30–35 minūtes, līdz virsiņa ir jauki brūngana.
Atdzesē, sagriez gabalos, pārkaisi ar ogām un pasniedz.