sestdiena, 27. aprīlis
Shutterstock

Biezpiena plācenīši 1

Sastāvdaļas
  • 400 g 9 % biezpiena
  • 4 ēdk. miltu
  • 2 ēdk. cukura
  • 2 olas dzeltenumi
  • šķipsniņa sāls
  • eļļa cepšanai
Ja gribas, mīklai var pievienot rumā mērcētas rozīnes.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Biezpienu liec bļodā un ar dakšiņu rūpīgi sasmalcini.
2
Pievieno olu dzeltenumus, sāli, 2 ēdk. miltu un cukuru un rūpīgi samīci.
3
Mīklu sadali 8 daļās, un no katras izveido plakanu plācenīti.
4
Šķīvī ieber atlikušos miltus. Apviļā plācenīšus; liekos miltus nopurini.
5
Pannā sakarsē eļļu un cep plācenīšus zeltainus no abām pusēm.

Pievienot komentāru

Deserti