Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pankūciņas sviestmaižu tosterī

Sastāvdaļas
  • 150 g miltu
  • 150 ml paniņu
  • 2 olas
  • 2 ēdk. cukura
  • 1 tējk. cepampulvera
  • šķipsniņa sāls
  • eļļa cepšanai
  • pūdercukurs pārkaisīšanai
Gandrīz vai katrā mājā ir atrodama kāda sen nelietota ierīce, kas nepelnīti aizmirsta kaut kur skapja dziļumā. Sendviču tosters jeb panna, iespējams, tavā virtuvē ir viena no tādām relikvijām. Vienalga, vai tas ir pavisam vienkāršs tosters, kurā ieliek starp divām maizes šķēlēm paslēptu siera šķēli, vai arī jau līdzīgs mazai grilkrāsniņai, tie abi ir noderīgi reizēs, kad jāpagatavo kaut kas garšīgs, bet laika ir maz.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bļodā iesit olas, pieber sāli un cukuru un saputo. Iekul paniņas.
2
Miltus samaisi ar cepampulveri, iesijā saputotajās olās un samaisi gludu mīklu. Atstāj, lai 5–7 minūtes pastāv.
3
Sakarsē sendviču pannu (tosteri) un iezied ar eļļu.
4
Ar ēdamkaroti ņem mīklas porcijas un iepildi pannā. Cep zeltaini brūnas.
5
Liec uz restītēm un pārkaisi ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Deserti