Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Citronu krēms

Sastāvdaļas
  • 280 ml saldā krējuma
  • 50 g cukura
  • 50 ml baltvīna
  • ½ citrona miziņa un sula
  • Plāni mandeļu cepumi vai ogas pasniegšanai
Viegls un gaisīgs krēms, kas ēdams tāpat vien, bet tikpat labi ziežams starp biskvīta kārtām vai uz dāmu pirkstiņiem. Veselīga deserta pagatavošanai izmanto kafijas krējumu (10%) uz pusēm ar grieķu jogurtu ar 0% tauku saturu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sakul saldo krējumu ar cukuru, līdz tas ir vieglās putās. Iemaisi vīnu, lielāko daļu citronu miziņu un sulu.
2
Saliec krēmu glāzēs vai bļodiņās, pārkaisi ar atlikušajām citrona miziņām un pasniedz ar mandeļu cepumiem vai ogām.

Pievienot komentāru

Deserti