foto: Shutterstock
Deserti
2024. gada 18. septembrī, 10:00

Mango, bumbieru un ingvera drumstalu sacepums

Saldo ieteicams pasniegt siltu ar plombīra saldējumu. Taču arī atdzisis tas garšos lieliski.

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Liec bumbierus katliņā kopā ar cukuru un 4 ēdk. ūdens. Vāri uz mazas uguns 5 minūtes, līdz bumbieri kļūst tikko mīksti. Noņem katliņu no uguns, pieber mango un ingveru, apmaisi. Salej augļus ne pārāk dziļā karstumizturīgā traukā un ļauj atdzist.

2

Ieberzē sviestu miltos, iemaisi cukuru un riekstus, līdz izveidojas drumstalas. Pārkaisi augļus ar iegūtajām drumstalām un cep 180 grādos 30 minūtes līdz virspuse apbrūnējusi.