Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ābolu pīrāgs ar maskarpones sieru

Sastāvdaļas
  • 4–5 palieli āboli, sagriezti šķēlēs
  • 250 g maskarpones siera
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 8 tējk. sviesta + sviests veidnes ietaukošanai
  • 4 tējk. miltu
  • auzu pārslas veidnes izkaisīšanai
Pīrāgs būs gards gan silts, gan auksts. Var servēt ar vaniļas saldējumu.

Pagatavošana

1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ar sviestu izsmērē veidni un izkaisi ar auzu pārslām.
2
Maskarponi, cukuru, olas, sviestu sakul, masā iejauc miltus. Veidni izklāj ar ābolu šķēlēm, tām virsū lej maskarpones mīklu un liec cepties 20 minūtes. Gards gan silts, gan auksts
3
Pamēģini! Pēc ieskata ābolus vari pārkaisīt ar maltu ingveru vai riekstiem, kā arī pievienot vaniļas cukuru.

Pievienot komentāru

Deserti