foto: Shutterstock
Deserti
2019. gada 18. jūnijā, 09:43

Grilēti ananasi ar kokosriekstu skaidiņām un kļavu sīrupu

Vienkārši un ātri pagatavojams, ļoti garšīgs grilējums. Pieredze rāda, ka labāk sagatavot uzreiz divus ananasus.

Pagatavošana

5 porcijas
1

Grilu sakarsē ļoti karstu. Piparus miezerī saberz un samaisi ar cukuru.

2

Kokosriekstu skaidiņas viegli apgrauzdē pannā bez taukvielām.

3

Ananasu nomizo, sagriez aptuveni 2 cm biezās šķēlēs un viegli apzied ar eļļu.

4

Šķēles liec uz grila un pāris minūtes grilē no katras puses. Pēc apgriešanas pārkaisi piparu ar cukuru. Liec uz šķīvja, apslaki ar sīrupu un pārkaisi ar kokosa skaidiņām.