Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Grilēti ananasi ar kokosriekstu skaidiņām un kļavu sīrupu

Sastāvdaļas
  • 1 liels ananass
  • 4 ēdk. kokosriekstu skaidiņu
  • 6 ēdk. kļavu sīrupa
  • 2 ēdk. cukura (labāk – cukurniedru)
  • 2 ēdk. eļļas
  • 5–6 smaržīgie pipari
Vienkārši un ātri pagatavojams, ļoti garšīgs grilējums. Pieredze rāda, ka labāk sagatavot uzreiz divus ananasus.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Grilu sakarsē ļoti karstu. Piparus miezerī saberz un samaisi ar cukuru.
2
Kokosriekstu skaidiņas viegli apgrauzdē pannā bez taukvielām.
3
Ananasu nomizo, sagriez aptuveni 2 cm biezās šķēlēs un viegli apzied ar eļļu.
4
Šķēles liec uz grila un pāris minūtes grilē no katras puses. Pēc apgriešanas pārkaisi piparu ar cukuru. Liec uz šķīvja, apslaki ar sīrupu un pārkaisi ar kokosa skaidiņām.

Pievienot komentāru

Deserti