Deserti
2015. gada 21. jūlijā, 21:47

Kārtainais deserts ar sieru

Sieru pamatā esam ieraduši izmantot sāļajos ēdienos. Taču siers Philadelphia ir īpašs un to šoreiz izmantosim deserta pagatavošanā. Izmēģiniet šo lielisko recepti arī jūs!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Zemenes un rabarberus sagriezt mazākos gabalos, pārlikt katliņā un pārkaisīt ar cukuru. Atlikt uz 20 min, lai sāk sulot. Katliņu uzlikt uz uguns un 5-7 min karsēt

2

Saldo krējumu uzputot ar pūdercukuru. Pievienot sieru, vaniļas cukuru un uzputot vēlreiz.

3

Cepumus sadrupināt.

4

Talāk kārto visu slāņos deserta trauciņos. Līdz pasniegšanais glabāt ledusskapī.