Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Chocolate Mousse dessert in a glass with strawberry. Shallow depth of field, focus on strawberry

Šokolādes uzpūtenis

Sastāvdaļas
  • 60g tumšās šokolādes (70-72%)
  • 50ml vāroša ūdens
  • 1 ēd.k. liķiera
Vienkārši pagatavojams un ļoti garšīgs deserts.

Pagatavošana

1
Šokolādi salauzt gabaliņos un pārliet ar vārošu ūdeni. Samaisīt visu ar putojamo slotiņu, kamēr šokolāde ir uzkususi. Kad maisījums sasniedzis istabas temperatūru, to uzputot 2-3 min, līdz veidojas mīkstas putas. Pāris minūtes ļaut atdzist, pievienot liķieri un vēlreiz uzputot. Salikt trauciņos un ievietot ledusskapī līdz pasniegšanai.

Pievienot komentāru

Deserti