Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru.
Olu baltumus uzputot,kamēr veidojas stingras putas. Pievienot pūderuckuru, ātri apmaisīt un izklāt uz sagatavotas cepešpannas. Izlīdzināt. Cept 170 grādos 15-20 min. Sagatavi izņemt no cepeškrāsns un pilnībā atdzesēt.
Kiršus noskalot. Atlikt dekoram apm. 50 g, pārējos atbrīvot no kauliņiem. Kiršus pārlikt katliņā, pārkaisīt ar 1 ēd.k. pūderuckura un karsēt 3-4 min. Masu atdzesēt.
Atdzisušo ruletes sagatavi pārkaisīt ar pūderucukuru un apmest riņņkī uz cepamā papīra vai silikona tepiķīša. Uzmanīgi noņemt augšējo cepamā papīra slāni (uz kura cepās rulete). Sagatavotus kiršus sakārtot uz ruletes - biezākā kārtā uzlikt gar vienu malu, pārējo izsmērēt plānākā kārtā. Ruleti ar cepamā papīra palīdzību sarullēt.
Ruleti izdekorēt ar atliktiem kiršiem
Uzmanību! Olu baltumos nedrīkst nokļūt ne pilīte ūdens. Pārliecinaties, ka trauki ir pilnībā sausi! Prētējā gadījumā olu baltumi neuzputosies.