
Uzkarsē cepeškrāsni uz 190C.
Biezpiena lielākos gabalus saspaida ar karoti. Pievieno saputotās olas, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus. Samaisa vai viegli sablendē (galvenais ar blenderi nepārcensties, jo tad var zaudēt biezpiena struktūru!). Beigās pievieno rozīnes un kārtīgi izmaisa.
Iegūto biezpiena masu liek cepamtraukā – es ņēmu kvadrātformas pannu (20 cm viena mala). Liek cepeškrāsnī un cep, kamēr biezpiens no virspuses kļūst skaisti zeltaini brūns!
Mūsu izmaiņas. Mēs izmantojām virtuves kombainu un tāpēc neko neputojām un nesmalcinājām. Visu izdarīja kombains. Rozīņu vietā likām klāt kaltētas dzērvenes. Un pasniedzām ar dzērveņu mērci, nevis ķīseli, kā iesaka Linda.