OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deserti
2013. gada 7. aprīlī, 21:14

Persiku sorbets

Sorbetu tradicionāli gatavo no augļu sulām, svaigiem augļiem un ogām sīrupiem, želejām, ievārījumiem. Sorbets ir ļoti atsvaidzinošs un veldzējošs. Pagatavojiet un baudiet arī jūs!

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Persikiem iegriezt krusteniski mizu, pārliet ar vārošu ūdeni, ļaut pāris minūtes pastāvēt un nomizot. Persikus sagriezt uz pusēm, izņemt kauliņus. Sagatavotus periskus sablendēt. Pievienot pūdercukuru, citrona sulu un rīvētu miziņu. Pievienot saldo krējumu un vēlreiz sablendēt.

2

Masu pārliet plastikāta konteinerā un novietot saldētavā uz 3-4 stundām. Katras 15-20 minūtes sorbetu apmaisīt.