Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Rīvētās kartupeļu pankūkas

Sastāvdaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 tējk. sasmalcinātu timiāna lapiņu
  • 1 tējk. sāls
  • ½ tējk. maltu piparu
  • eļļa cepšanai
Šīs pankūkas var ēst gan vegāni, gan tie, kas izvairās no glutēna.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves; ja ir sulu spiede, vari izmantot to. Liec masu sietā un notecini sulu bļodā. Kad sula mazliet pastāvējusi, to nolej, bet apakšā nogulsnējušos cieti pievieno kartupeļu masai.
2
Rīvētajos kartupeļos iejauc sāli, piparus un timiānu. Masu pa karotei liec uz pannas un cep pankūkas no abām pusēm gaiši brūnas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni