Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu salāti ar kaperiem

Sastāvdaļas
  • 1 kg nelielu kartupeļu
  • 1 liela sauja rukolas
  • 2 ēdk. notecinātu kaperu
  • 2 ēdk. laba baltvīna etiķa
  • 7 ēdk. labas olīveļļas
  • sāls, svaigi malti pipari
Vienkārši un ļoti garšīgi salāti, ēdami gan silti, gan auksti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomizo, sagriez vienādās daiviņās, ber verdošā sālsūdenī un vāri gatavus, tad nokās, izkarsē un ber lielā bļodā.
2
Olīveļļu sakul ar etiķi, sāli un pipariem.
3
Siltiem kartupeļiem pievieno pārējos produktus, pārlej mērci un samaisi.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni