foto: Shutterstock
Dārzeņu ēdieni
2023. gada 23. maijā, 10:00

Dārzeņu un nātru galerts

Ļoti labi garšo ar pašas gatavotu majonēzi, kurā iejaukti arī sakapāti marinēti gurķi. Vēl garšīgāk, ja visu viegli apslaka ar balzametiķi.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Cukīni, burkānu, bieti un pētersīli nomizo, sagriez mazos gabaliņos. Arī redīsus sagriez gabaliņos un sīpoliņus sakapā.

2

Pannā sakarsē eļļu, ieber dārzeņus un izsautē gandrīz mīkstus. Pārkaisi ar sāli un pipariem. Samaisi ar nātrēm un timiānu.

3

Tikmēr želatīnu uzbriedini aukstā ūdenī, izspied lieko šķidrumu un izšķīdini viegli uzsildītā buljonā.

4

Dārzeņus pildi nelielos trauciņos un pārlej ar buljonu.

5

Ieliec ledusskapī vismaz uz 2 stundām.