foto: Shutterstock
Dārzeņu ēdieni
2024. gada 28. janvārī, 10:00

Kimči pankūkas

Popularitāti guvušas arī kimči pankūkas, kas ir lielisks veids, kā iepazīt šo eksotisko ēdienu. Ņem vērā, ka veikalā nopērkamais kimči ir ass un sāļš, tāpēc, gatavojot šīs pankūkas, neaizraujies ar asu garšvielu pievienošanu.

Pagatavošana

20 min5 porcijas
1

Bļodā samaisi kviešu miltus un rīsu miltus vai kartupeļu cieti un sāli. Pievieno kimči, kimči sulu, olu un sīpolu. Rūpīgi samaisi. Ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.

2

Sakarsētā pannā lej eļļu, ar karoti liec mīklu, veidojot pankūkas, un cep zeltaini brūnas. Vari cept mazas pankūkas, bet var arī lielas – pa visu pannas diametru –, un tad sagriezt smalkāk – kā picas šķēles.

3

Pankūkas labi garšos ar krējuma un zaļumu vai sojas mērci.