Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kimči pankūkas

Sastāvdaļas
  • 1 glāzes sagrieztu kimči
  • ⅓ glāzes kviešu miltu
  • ⅓ glāzes rīsu miltu vai kartupeļu cietes
  • 2–4 ēdk. kimči sulas
  • 1 ola
  • 1 sīpols, sīki sasmalcināts
  • ¼ tējk. sāls
  • eļļa – cepšanai
Popularitāti guvušas arī kimči pankūkas, kas ir lielisks veids, kā iepazīt šo eksotisko ēdienu. Ņem vērā, ka veikalā nopērkamais kimči ir ass un sāļš, tāpēc, gatavojot šīs pankūkas, neaizraujies ar asu garšvielu pievienošanu.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Bļodā samaisi kviešu miltus un rīsu miltus vai kartupeļu cieti un sāli. Pievieno kimči, kimči sulu, olu un sīpolu. Rūpīgi samaisi. Ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
2
Sakarsētā pannā lej eļļu, ar karoti liec mīklu, veidojot pankūkas, un cep zeltaini brūnas. Vari cept mazas pankūkas, bet var arī lielas – pa visu pannas diametru –, un tad sagriezt smalkāk – kā picas šķēles.
3
Pankūkas labi garšos ar krējuma un zaļumu vai sojas mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni