Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sarkano biešu pankūkas

Sastāvdaļas
  • 250 ml piena
  • 200 g sarīvētu svaigu sarkano biešu
  • 150 g kviešu miltu
  • 1 liela ola
  • 2 ēdk. saulespuķu eļļas + eļļa cepšanai
  • 1 ēdk. mārrutku (no burciņas)
  • 1 tējk. kaltēta timiāna 1½ tējk. cepampulvera
  • 1½ tējk. cepampulvera
  • Šķipsniņa sāls
Piedevās labi der jogurts, sakults ar garšvielām, piemēram, maltām romiešu ķimenēm.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bļodā iesijā miltus, cepampulveri un sāli.
2
Pievieno pienu, olu un eļļu un sakul gludu mīklu.
3
Iemaisi rīvētās bietes, mārrutkus un timiānu un atstāj, lai vismaz 5 minūtes iestāvas.
4
Ar karoti liec mīklu sakarsētā un viegli ieeļļotā pannā un cep nelielas pankūciņas no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni