Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vidusjūras kuskusa salāti

Sastāvdaļas
  • 200 g ātri vārāmā kuskusa
  • 400 ml dārzeņu vai gaļas buljona
  • 200 g Fetas tipa siers
  • 100 g melnās olīvas
  • 10 gb saulē kaltēti tomāti
  • 2 avokado
  • Sauja riekstu, derēs gan Indijas rieksti, gan zemesrieksti vai lobītas mandeles
  • Mērcei:
  • 5 ēdk. olīveļļas
  • 2 ēdk. citrona sulas
  • Sāls un malti melnie pipari
Viegli pagatavojami salāti, kas būs lieliska piedeva pie zivs vai gaļas ēdieniem. Fetas sieru var aizvietot ar zilo sieru, bet kaltēto tomātu vieto lietot svaigos ķiršu tomātiņus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kuskusu ieber lielā bļodā, pārlej ar karstu buljonu un atstāj uz 5 minūtēm.
2
Sieru sadala mazos gabaliņos, tomātus sagriež smalkāk, avokado sagriež palielos gabalos.
3
Pagatavo mērci, sajauc eļļu ar citronu sulu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni