Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kabaču un biezpiena pankūciņas

Sastāvdaļas
  • 250 g trekna biezpiena
  • 230 g miltu
  • 2 jauni kabacīši
  • 2 olas
  • 2 tējk. cukura
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. sāls
  • smalki sakapāti zaļumi
  • eļļa cepšanai
Ja pievieno vairāk cukura un kanēli, bet mazāk sāls un iztiek bez zaļumiem, sanāk saldas pankūciņas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kabačus sarīvē smalkās skaidiņās un samaisi ar biezpienu. Iemaisi olas.
2
Pievieno miltus, sāli, cukuru un sodu, iemaisi sakapātus zaļumus.
3
Pannā sakarsē eļļu, no mīklas veido mazas pankūkas, liec pannā un uz mērenas uguns cep zeltaini brūnas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni