Dārzeņu ēdieni
2015. gada 7. septembrī, 06:07

Skābēti asie pipari

Kamēr vēl tirgū pieejami asie pipari un paprika, aicinam izmēģināt šo recepti. Šis piparu maisījums ir lieliska piedeva dažādiem gaļas ēdieniem vai siera.

Pagatavošana

20 min
1

Čili piparus nomazgāt, sagriezt uz pusēm, iztirīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Tieši tāpat iztīrīt un sagriezt saldo papriku. Ķiploka daivņas nomizot un sagriezt šķēlītēs. Visu salikt lielā bļodā, pārkaisīt ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzlikt slogu un novietot sausā vietā skābēties uz 3-4 dienām.

2

Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.