OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tomātiņus noskalot, nožāvēt. Ielikt pannā, kas izklāta ar pergamentu. Žāvēt tomātus 90 grādos pāris stundas. Tomātiņiem jākļūst mīkstiem uz tausti, viegli krunkainiem, bet ne izžuvušiem!
Dziļā pannā uzkarsēt olīveļļu, sīki sakapātu ķiploku un cept, līdz ķiploki kļūst zeltaini. Izņemt no eļļas un atlikt maliņā. Eļļā, kurā cepti ķiploki ievietot tomātiņus, pārkaisīt ar cukuru un pāris minūtes karamelizēt. Pieliet etiķi un palielināt uguni, pagaidīt lai etiķis iztvaiko. Pilda stikla burkās, pievieno apceptos ķiplokus.
Var pievienot timiānu, citronu un dažādu piparu graudiņus.
Avots - makushilda.livejournal.com