OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dārzeņu ēdieni
2013. gada 23. septembrī, 18:56

Sarkanvīnā sautētas bietes ar siļķi

Pēc uzturvērtības biete ir viens no visvērtīgākajiem dārzeņiem. Bietes sastāvā esošās vielas pazemina asinsspiedienu un stiprina imunitāti. Bietes lieliski spēcina organismu.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Bietes sagriezt strēmelītēs. Sīpolu sagriezt mazos kubiņos. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un bietes. Pievienot vīnu, sojas mērci, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, apsegt ar vāku un sautēt 10 min.

2

Siļķu fileju sagriezt mazākos gabalos un sakārtot uz šķīvja.

3

Bietes pasniegt ar siļķi, krējumu un rupjmaizi.