
Sīpolus nomizo un sagriež plānās ripiņās. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus līdz tie ir mīksti. Pielej 1/3gl alus un iztavicē to, tad pievieno vēl alu un vēlreiz iztvaicē. Un tā pamazām pievienojot alu cep sīpolus, līdz viss alus ir iztvaicēts. Sīpoliem pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Uz vienas maizes šķēles liek rīvētus sieru, sīpolus un sagrieztu škēles zilo sieru vai Brī. Apsedz ar otru maizes šķēli un kārtīgi saspiež. Augšējo maizi apsmērē ar sviestu un liek cepties ar sviestu uz leju uz grila vai grila pannā. Apsmērē ar sviestu augšējo maizi un sendviču apgriež otrādi. Cep līdz maize ir apgrauzdēta no abām pusēm.