Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Sierīgais sendvičs ar ceptiem sīpoliem

Sastāvdaļas
  • 1gl ābolu medalus
  • 6 sīpoli
  • 8 maizes šķēles
  • 200g rīvēts Čedara siers
  • 100g zilais siers vai siers Brī
  • sviests
  • sāls
Cepti sīpoli ar mazliet saldenu toni, staipīgs siers un kraukšķīga maize - nu kas var būt labāks par šo? Un ja klāt vēl ir medalus, tad parasts sendvičš pārvēršās par smalkām vakariņām. Ja esi pikantu ēdienu cienītājs, iesakām izmantot zilo sieru, ja maigāku ēdienu cienītājs - tad izmanto Brī sieru. Garšīgi būs gan tā, gan tā!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus nomizo un sagriež plānās ripiņās. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus līdz tie ir mīksti. Pielej 1/3gl alus un iztavicē to, tad pievieno vēl alu un vēlreiz iztvaicē. Un tā pamazām pievienojot alu cep sīpolus, līdz viss alus ir iztvaicēts. Sīpoliem pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2
Uz vienas maizes šķēles liek rīvētus sieru, sīpolus un sagrieztu škēles zilo sieru vai Brī. Apsedz ar otru maizes šķēli un kārtīgi saspiež. Augšējo maizi apsmērē ar sviestu un liek cepties ar sviestu uz leju uz grila vai grila pannā. Apsmērē ar sviestu augšējo maizi un sendviču apgriež otrādi. Cep līdz maize ir apgrauzdēta no abām pusēm.
3
Sendvičus sagriež uz psuēm un pasniedz ar ābolu medalu .

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči