Burgeri & sendviči
2017. gada 13. februārī, 06:20

Pikantie taco ar vistas gaļu

Tradicionāli Taco ir laiviņas no kukurūzu miltiem, bet mēs šoreiz izmantojam tortillas. Skaidrojums ir vienkāršs, šajā versijā ir iespēja pildījumu salikt bagātīgāk! Un saprotams, ja tas ir īpaši gards, tad šāda atkāpe ir pieļaujama! ;) Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Cāļu šķiņķus uzcep vai uzgrilē. Šķiņķīšu gaļu sadala (saplūkā) ar rokām mazākos gabalos. Kāpostu sasmalcina, pārliek bļodā, pievieno pēc garšas sāli un kārtīgi ar rokām saspaida, lai izdalās sula.

2

Tortillu iesmērē ar kausēto sieru, tad kārto kāpostus un vistas gaļu. Pārlej visu ar čili mērci, pievieno marinētus piparus, pēc vēlmes var pārkaisīt ar iecienītām garšvielām. Dekorē ar kinzas lapiņām un pasniedz.