Burgeri & sendviči
2016. gada 16. jūnijā, 06:05

Tortilla ar vistu un pikanto mērci

Šodien iepriecināsim asu un pikantu ēdienu cienītājus. Šī pārbaudītā un vienkārši pagatavojamā recepte neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Mērcei jogurtu sajauc ar kajennas pipariem, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, svaigi spiestu laima sulu, cukuru, pievieno kaltētas piparmētras un sāli pēc garšas.

2

Gaļu grilē vai cep uz pannas. Gatavu gaļu sagriež mazākos gabalos.

3

Salātlapas saplūkā ar rokām mazākos gabalos, gurķus nomazgā un sagriež ripiņās.

4

Uz tortillas kārto salātlapas, gurķus, gaļu, Halapenjo piparus, pārlej ar mērci un satin.

5

Pasniedz uzreiz.