Burgeri & sendviči
2016. gada 15. martā, 06:00

Vistas burgers ar zilā siera mērci

Šis burgers priecēs gan lielus, gan mazus gardēžus. Izmēģinat šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

120 min4 porcijas
1

Sīpolu un ķiploka daiviņas nomizo un sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno vistas filejas un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus tomātus, medu, kūpinātu papriku, ūdeni. Pēc garšas pievieno sāli, svaigi maltus piparus un Tabasko mērci un uz nelielas uguns sautē apm. 1,5 st, līdz gaļa ir mīksta un jūk ārā. Jau gatavu gaļu ar divām dakšām sadala mazākos gabalos.

2

Maizītes sagriež uz pusēm un pusītes apcep.

3

Mērcei zilo sieru sablendē ar saldo krējumu.

4

Maizītes apakšējo daļu apsmērē ar zilā siera mērci, pa virsu kārto vistas gaļu. Apsedz ar otru maizītes daļu.

5

Pasniedz uzreiz.