1. Ar asu nazi filejas sagriezt gareniski uz pusēm un atvērt kā grāmatu. Pārlikt bļodā, pievienot sojas mērci, 1 ēd.k. eļļas, 2 ēd.k. čili mērci, samaisīt un atstāt marinēties uz 30 min.
2. Vistas filejas cept uz grila no abām pusēm, kamēr tās ir gatavas. Ļaut atpūsties 10 min. un tad sagriezt šķēlītēs.
3. Pagatavot mērci. Atlikušo čili mērci, eļļu, laima sulu un zivju mērci sajauc bļodā. Gurķi, piparu un burkānu sagriezt plānās strēmelītēs, kā korejas burkānus.
4. Maizītes pārgriezt uz pusēm un iesmērēt ar majonēzi. Maizes piepilda ar vistu un dārzeņiem. Pārlej ar pagatavoto mērci un dekorē ar koriandra zaļumiem.