Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Karstā šokolāde ar kokosriekstu pienu

Sastāvdaļas
  • 200 ml kokosriekstu piena bundžā
  • 300 ml ūdens
  • 6 dateles, bez kauliņiem
  • 1 tējk. kakao pulvera
  • Kokosriekstu skaidiņas dekorēšanai
Kamēr vēl ir ziema! Nu, tīri teorētiski, februāris ir ziemas mēnesis. Dzēriens sanāk diezgan sātīgs, ja tas nebiedē, tad ūdens vietā var arī izmantot pienu. Vegāni var izvēlēties arī kādu augu dzērienu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katliņā liec kokosriekstu pienu, ūdeni, dateles, kakao un uz vidējas uguns liesmas karsē līdz virums uzmet pirmo burbuli.
2
Pavāri trīs minūtes, tad ņem nost no uguns un visu sablenderē viendabīgā masā. Salej glāzēs un dekorē ar kokosriekstu skaidiņām.

Pievienot komentāru

Ziemassvētku receptes