OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bezalkoholiskie dzēr.
2014. gada 16. oktobrī, 19:47

Dedzinošais paniņu kokteilis

Paniņām ir izteikti diētiskas īpašības, jo tām ir ļoti zems tauku saturs. Tās labvēlīgi ietekmē gremošanas, elpošanas un centrālo nervu sistēmu darbību. Paniņās esošā pienskābe nodrošina skābu vidi gremošanas orgānos, kas nepieciešama to normālai darbībai. Piedāvājam šo recepti, kas sniedz iespēju dažādot ierasto paniņu garšu.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

No selerijas kātiem izspiest sulu.
Rekomendējam izmantot lēnās gaitas sulu spiedi
Paniņas sajaukt ar sasmalcinātiem ķiplokiem, garšvielām, selerijas sulu un sablendēt. Pēc garšas pievienot sāli un dedzinošo garšvielu maisījumu, apmaisīt.

2

Pasniedz uzreiz.