Ņujorkas "Knicks" atsakās no Pasaules Miera pakalpojumiem
34 gadu vecais Pasaules Miers Ņujorkas "Knicks" vienībā paspēja aizvadīt 29 spēles, un vidēji spēlē guva 4,8 punktus.
Sabiedrība
2014. gada 25. februāris, 21:25

Ņujorkas "Knicks" atsakās no Pasaules Miera pakalpojumiem

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas "Knicks" atteikusies no slavenā Pasaules Miera pakalpojumiem.

Tāpat "Knicks" atbrīvojusies no slovēņa Beno Udriha.

Pasaules Miers, kurš agrāk bija pazīstams kā Rons Ārtests, ar Ņujorkas komandu vienojās par divu gadu līgumu iepriekšējā vasarā, taču savainojumu dēļ šosezon piedalījies tikai 29 spēlēs. Šo maču laikā 34 gadu vecais basketbolists caurmērā izcēlies ar 4,8 punktiem, divām atlēkušajām bumbām, katrā no spēlēm laukumā pavadot vidēji tikai 13,4 minūtes.

Vēl iepriekšējā sezonā, ko Pasaules Miers pavadīja Losandželosas "Lakers" komandā, viņš 75 spēļu laikā caurmērā guva 12,4 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Tikmēr Udrihs šosezon 31 spēlē vidēji guvis 5,6 punktus un guvis 3,5 atlēkušās bumbas. Zīmīgi, ka 2005. un 2007.gadā viņš kopā ar Sanantonio "Spurs" izcīnīja NBA čempiona titulu. Tiesa, šajos panākumos viņam bija atvēlēta rezervista loma.

Pasaules Mieru 1999.gada NBA draftā ar kopējo 16.numuru izvēlējās Čikāgas "Bulls", bet 2004.gadā viņš tika atzīts par līgas labāko aizsardzības spēlētāju. Jau nākamajā sezonā viņam tika piemērota rekordlielā 73 spēļu diskvalifikācija, jo viņš spēles laikā iesaistījās kautiņā ar faniem.

Basketbolists 2010.gadā kopā ar "Lakers" triumfēja NBA čempionātā.

LETA/Foto: EPA/LETA